Etusivu Reseptit Maa-artisokkakeitto ja serrano-kinkkua

Maa-artisokkakeitto ja serrano-kinkkua

4
Average: 4 (6 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
Flora Culinessea
500
maa-artisokkaa
2
salottisipulia
3
valkoviiniä
2
Knorr Kanafondia
5
Flora ruoka 15 %
1
suolaa
1
rouhittua mustapippuria
6
serrano-kinkkusiivua
Valmistusohje: 

Kuori salottisipulit sekä maa-artisokat ja paloittele ne. Kuullota sipulit keskilämmöllä Flora Culinessessa. Kun sipulit ovat kuullottuneet hetken ruskistumatta, lisää joukkoon maa-artisokat. Kuullota niitä 3-5 minuuttia. Kaada päälle valkoviini ja keitä kokoon, kunnes nesteestä on jäljellä puolet. Lisää joukkoon Flora ruoka sekä kanafondi ja anna kiehua 15 minuuttia. Sekoita keitto sauvasekoittimella sileäksi. Mausta keitto suolalla sekä pippurilla ja tarjoa kuivatun serrano-kinkun kanssa.


Serrano-kinkku:Kuivaa serrano-kinkkua uunissa 100 °C:n lämpötilassa noin 20 minuuttia.


Idea! Maa-artisokat eivät värjäydy, kun laitat ne sitruunavedellä täytettyyn kulhoon.Idea! Tilkka oliivi tai tryffeliöljyä nostaa keiton uudelle tasolle!


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista