Etusivu Reseptit Maalaissinappi Possupulla ja raparperichutney (L)

Maalaissinappi Possupulla ja raparperichutney (L)

3.25
Average: 3.3 (4 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Lihapullat
200
Porsaan jauhelihaa
20
Maille whoelgrain sinappia
15
Korppujauhoa
1 Suolaa
Kastike
3 tankoa Raparperia
1 Chili
2.5
Sokeria
1.75
Omenaviinietikkaa
½ tl Suolaa
0.5
Vettä
Valmistusohje: 

Aja kaikki lihapullan raaka-aineet tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa. Anna lihapullamassan levätä jääkaapissa vähintään tunnin.


Laita sivuun 1 tanko raparperi ja puolet chilistä. Pilko muut ainekset ja keitä kunnes kastike muuttuu hillomaiseksi. Pilko jäljellä oleva raparperi ja chili ja lisää ne chutneyn sekaan. Keitä vielä hetki, niin, että raparperi hieman pehmenee. Jäähdytä ja tarjoile pullien kanssa.


Pyörittele lihapullamassasta pullia ja paista uunin keskitasolla 150 asteessa 15 minuttia. Tarjoile pullat ja kastike salaatin kera.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista