Etusivu Reseptit Mahtava Pork Bun (L)

Mahtava Pork Bun (L)

4.8
Average: 4.8 (10 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
Possun kassleria
liemi:
n. 2 l vettä
1
dl soijakastiketta
4
tummaa muscovado ruokosokeria
1 cm pala inkivääriä
1 kanelitanko
4 tähtianista
1
Knorr Fond "du Chef" Kasvisannosfondi
marinadi:
4
tomaattipyrettä
2
tummaa muscovado ruokosokeria
suolaa
2
seesamin siemeniä
2
punaista chiliä
1 limetin mehu
4
avomaankurkkuja
1 riisiviinietikkaa
Hellmann´s Chili majoneesia
tuoretta korianteria
5
pehmeä kuorisia sämpylöitä
Valmistusohje: 

1. Tee haudutusliemi laittamalla kaikki mausteet, vesi ja liha korkeaan uunivuokaan tai pataan. Lihan pitää peittyä reilusti nesteeseen, jotta se ei kuivu. Hauduta lihaa kannen tai folion alla 225°C:ssa neljä ja puolituntia tai yön yli 90 asteessa.


2. Nosta valmis liha pois nesteestä ja jäähdytä sitä hetki. Ota n.1 l haudutuslientä teräskattilaan. Lisää sinne sokeri, tomaattipyree. Kiehauta neste noin puoleen ja lisää tarvittaessa suolaa. Lisää tuore chili ja aivan lopuksi limetin mehu.  Revi liha haarukalla ohuiksi suikaleiksi. Sekoita liha ja liemi keskenään. Lisää sekaan seesamin siemenet.


3. Viipaloi avomaankurkku ohuiksi siivuiksi ja marinoi ne nopeasti riisiviinietikassa. Halkaise sämpylät ja täytä ne possulla, kurkuilla, tuoreella korianterilla ja chilimajoneesilla.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista