Etusivu Reseptit Maille Dijon kokojyväsinapilla marinoidut kanavartaat ja jogurttidippi

Maille Dijon kokojyväsinapilla marinoidut kanavartaat ja jogurttidippi

3.791665
Average: 3.8 (24 votes)

Kananpoika ja Maille Dijon kokojyväsinappi sopivat yhteen täydellisesti. Kanavartaat pyöritellään sinappisessa marinadissa, jossa maistuu Maille kokojyväsinappi ja Maille hunajasinappi. Kanavartaat koristellaan seesaminsiemenillä ja tarjoillaan herkullisen inkivääri-jogurttidipin kera. Katso myös Henri Alénin Dijon-kanaresepti twitteristä #dijonK.

Kanavartaat
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Marinadi:
2
Maille Honey Dijon sinappi
1
Maille Dijon kokojyväsinappi
2
hunajaa
1 valkosipulinkynsi
2
Flora Culinesse
0.5 sitruunan mehu ja kuori
600
Kariniemen Kananpojan Sisäfilee
Inkivääri-jogurtti dippi:
250
maustamatonta jogurttia
1
sitruunamehua
0.5
inkivääriä hienonnettuna
1
valkosipulia hienonnettuna
0.5
suolaa
mustapippuria myllystä
Kanavartaiden kypsennys:
varrastikkuja
suolaa, mustapippuria
1
mustia seesaminsiemeniä
1 sipuli
Valmistusohje: 

Marinadi:
Sekoita Maille Honey Dijon sinappi, Maille Dijon kokojyväsinappi, hunaja ja hienonnettu valkosipulinkynsi keskenään. Lisää rasva ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi raastettu sitruunan mehu ja kuori. Sekoita tasaiseksi.
Lisää kanan sisäfileet kulhoon ja pyörittele fileet kauttaaltaan marinadissa. Anna maustua vähintään tunnin ajan.


Dippi:
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia.


Kanavartaiden kypsennys:
Työnnä sisäfileet varrastikkuun pituussuunnassa ja grillaa parilapannulla noin kolme minuuttia per puoli. Mausta kanavartaat suolalla ja mustapippurilla. Ripottele vartaiden päälle seesaminsiemeniä ja renkaiksi pilkottua sipulia. Tarjoile kanavartaat jogurttidipin kera.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista