Etusivu Reseptit Makaronilaatikko

Makaronilaatikko

4.333335
Average: 4.3 (9 votes)

Perinteinen liha-makaronilaatikko on helppo valmistaa!

annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
makaroneja
1
sipulia
500
HK jauhelihaa
1
Knorr Fond "du Chef" Tumma naudanliha-annosfondi
0.5
valkopippuria
Liemi:
8
maitoa
3
kananmunaa
0.3
suolaa
0.5
paprikajauhetta
Voiteluun:
1
Flora Culinesse juoksevaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat makaronilaatikon:


  1. Keitä makaronit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää halutessasi joukkoon lusikallinen Flora Culinessea, jotta makaronit pysyvät irtonaisina.

  2. Ruskista hienonnettu sipuli ja jauheliha paistokasarissa.

  3. Mausta seos annofondilla ja pippurilla.

  4. Sekoita jauhelihaseos keitettyjen makaronien joukkoon.

  5. Levitä seos voideltuun uunivuokaan.

  6. Sekoita muna-maidon ainekset keskenään ja kaada vuokaan.

  7. Paista uunissa 200 °C lämpötilassa noin tunnin ajan.

Idea! Halutessasi voit lisätä laatikon pinnalle korppujauhoja ja margariininokareita.


Tarjoa makaronilaatikko esimerkiksi raikkaan salaatin ja leivän kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista