Etusivu Reseptit Mansikka-raparperi crumble (K)

Mansikka-raparperi crumble (K)

4.1
Average: 4.1 (10 votes)

Mansikka-raparperi crumblen kanssa voi tarjoilla esimerkiksi vaniljajäätelöä!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
Carte d´Or Vanilja -jäätelöä
300
raparperia
200
mansikoita
yhden appelsiinin kuori raastettuna
1.2
sokeria
175
mysliä
2
Flora Kulta 80% margariinia
Valmistusohje: 

Näin valmistat mansikka-raparperi crumblen:


  1. Crumble: Sekoita mysli ja sulatettu rasva keskikokoisessa kulhossa.

  2. Leikkaa raparperi 3 cm paloiksi, siivoa mansikat ja jaa ne neljään osaan.

  3. Keitä raparperi, sokeri, appelsiinikuoret ja kaksi ruokalusikallista vettä keskilämmöllä 4-5 minuuttia, lisää mansikat ja keitä vielä 2 minuuttia.

  4. Jaa raparperi-mansikka kompotti jälkiruokakulhoihin, lisää kompotin päälle crumble.

  5. Tee jäätelöpallot ja annostele crumblen päälle. Tarjoile heti.

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista