Etusivu Reseptit Marenkiruusut (G,K,L)

Marenkiruusut (G,K,L)

4.5
Average: 4.5 (4 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
6
TofuLine Vaniljajäätelöä
2 kananmunanvalkuaista
1.5
sokeria
¼ tl Maizena maissitärkkelystä
Muutama pisara punaista elintarvikeväriä
Valmistusohje: 

 


Vinkki! Marenki on valmista kun se on niin kovaa, että se ei tipu ylösalaisin käännetystä kulhosta.


Lämmitä uuni 100 asteiseksi.


Vatkaa munanvalkuaiset ja maissitärkkelys sähkövatkaimella metallikulhossa kovaksi vaahdoksi. Jatka vatkaamista ja lisää sokeri hiljalleen. Vatkaa kunnes vaahto on kovaa ja kiiltävää. Lisää viimeiseksi elintarvikeväri varovasti sekoittaen.


Laita marenkivaahto pursottimeen ja pursota pieniä marenkikiekkoja 5 cm päähän toisistaan leivinpaperilla vuoratulle pellille.


Paista uunissa 1 tunti ja 15 minuuttia. Sammuta uunin lämpö, jätä marengit vielä tunniksi uuniin kuivumaan. Anna marenkien jäähtyä


Ota jäätelö pakastimesta ja anna sen pehmetä hieman. Laita jäätelö pursottimeen ja pursota jäätelöä marengin pohjaan ja kiinnitä toinen marenki jäätelön päälle.


Tarjoile heti.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista