Etusivu Reseptit Marinoituja kauden kasviksia ja pippurituorejuustoa (K)

Marinoituja kauden kasviksia ja pippurituorejuustoa (K)

3.6
Average: 3.6 (10 votes)

Kauden kasvikset maistuvat herkulliselta esimerkiksi maustetun tuorejuuston kanssa!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 lehtikaali
5 punajuurta
2 pientä bataattia
3 porkkanaa
250
retiisejä
kourallinen hasselpähkinöitä
Marinadi:
0.5
oliiviöljyä
1
Hellmann's Valkosipuli-Yrtti Salaattikastike
1.5
valkoista balsamiviinietikkaa
1.5
juoksevaa hunajaa
1
sitruunanmehua
suolaa, mustapippuria
Tarjoiluun:
Crème Bonjour Mustapippuri tuorejuustoa
Valmistusohje: 

Näin valmistat marinoidut kauden kasvikset:


  1. Ryöppää lehtikaali kastamalla lehdet nopeasti kiehuvaan veteen. Jäähdytä jääkylmässä vedessä ja kuivaa.

  2. Paahda pähkinät kevyesti kuumalla, kuivalla pannulla.

  3. Kuori ja viipaloi kasvikset mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.

  4. Valmista marinadi sekoittamalla ainesosat keskenään.

  5. Kaada marinadi vihannesten päälle ja anna marinoitua jääkaapissa 30–60 minuuttia.

  6. Asettele marinoidut kasvikset kauniisti lautasille ja pursota päälle tuorejuustoa.

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista