Etusivu Reseptit Maukas lihapata

Maukas lihapata

4.555555
Average: 4.6 (27 votes)

Maukas lihapata saa hautuessaan makua myös sienistä ja hillosipuleista!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
Naudan sisäpaistia
1
sipulia
150
kantarelleja
2.5
Flora Ruoka 15 %
3
Flora Culinesse juoksevaa
1
Knorr Fond "du Chef" Naudanliha- tai Tumma naudanliha-annosfondi
1
tomaattipyreetä
1
ketsuppia
0.5
paprikajauhetta
0.5
mustapippuria
2
hillosipuleita
1
valkoviiniä
2
vehnäjauhoja
Valmistusohje: 

Näin valmistat maukkaan lihapadan:


  1. Leikkaa paisti kuutioiksi.

  2. Hienonna sipuli ja viipaloi sienet. Idea! Kantarellien sijasta voit hyvin käyttää herkkusieniä.

  3. Ruskista lihakuutiot parissa kolmessa erässä paistinpannulla rasvassa. Siirrä lihapalat pataan.

  4. Ruskista myös sipulit ja sienet kevyesti paistinpannulla ja siirrä pataan.

  5. Huuhdo paistinpannu vesitilkalla ja kaada huuhdeliemi pataan. Lisää joukkoon Flora Ruoka ja annosfondi.

  6. Hauduta kunnes lihapalat ovat pehmeitä. Lisää pataan pyree, ketsuppi, mausteet ja hillosipulit.

  7. Sekoita vehnäjauhot viinin sekaan. Kaada suuruste ohuena nauhana pataan. (Idea! Suurusteessa voi viinin tilalla käyttää myös vettä.)

  8. Hauduta vielä viisi minuuttia.

Tarjoa maukas lihapata keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista