Etusivu Reseptit Maukkaat lihapullat kermakastikkeella ja kukkakaalipyreellä

Maukkaat lihapullat kermakastikkeella ja kukkakaalipyreellä

4.291665
Average: 4.3 (24 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Lihapullat:
500
naudanjauhelihaa
4
korppujauhoja
1
Maille dijon sinappia
1.5
vettä tai maitoa
1 sipulia hienonnettuna
1
suolaa
1 kananmuna
Ripaus mustapippuria
Flora Culinesse juoksevaa paistamiseen
Kukkakaalipyree:
400
kukkakaalia
300
perunaa
100
Crème Bonjour maustamatonta
Suolaa maun mukaan
Vihannessuikaleet:
0.5 kukkakaali
1 porkkana
1 palsternakka
Suolaa ja pippuria maustamiseen
Flora Culinesse juoksevaa paistamiseen
1.5 purkkia Knorr 275ml kermakastiketta
Valmistusohje: 

Lämmitä uuni 120 asteeseen

Kuullota sipuli rasvassa, lisää korppujauhot

Laita korppujauhot ja sipulit kulhoon. Lisää tähän vesi tai maito ja sinappi. Anna seoksen turvota muutaman minuutin ajan.

Lisää jauheliha, kananmuna, suola ja pippuri sekä sekoita hyvin. Pyörittele massasta lihapullia, paista pannulla keskilämmöllä.

Siirrä lihapullat uunipellille ja laita uuniin paistumaan.

Kuori perunat ja paloittele kukkakaali pieniksi paloiksi ja laita kattilaan. Peitä kukkakaalit vedellä ja lisää suolaa makusi mukaan ja keitä pehmeiksi vedessä.

Kaada vesi pois ja laita perunat ja kukkakaalit tehosekoittimeen ja soseuta. Lisää joukkoon tuorejuustoa makusi mukaan, mausta suolalla ja pippurilla. Voit myös käyttää soseuttamiseen sauvasekoitinta.

Kuori porkkana ja palsternakka, leikkaa niistä ohuita suikaleita veitsellä. Viipaloi kukkakaali niin ohueksi kuin mahdollista. Kiehauta kevyesti suolatussa vedessä. Lisää kasvisten päälle hieman juoksevaa margariinia.

Lämmitä Knorr kermakastike ja tarjoile.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista