Etusivu Reseptit Mausteinen Chili con Carne (G,L)

Mausteinen Chili con Carne (G,L)

3
Average: 3 (2 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
naudan jauhelihaa
230
valutettuja kidneypapuja
1
Flora Kulta juoksevaa
3
tomaattipyrettä
2
punaista chiliä
1
sipuli
1
tomaattimurskaa
1
Knorr Chili con Carne ateria-ainekset
4
vettä
riisi:
2
Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondia
4
riisiä
n. 1l vettä
Valmistusohje: 

1. Valuta kidneypavut huolellisesti. Kuumenna paistokasari ja lisää sinne rasva. Ruskista jauheliha ja valutetut kidneypavut kasarissa.


2. Lisää tomaattipyree ja paista minuutti. Kaada joukkoon hienonnettu sipuli ja chili, kuullota aineksia 2 minuuttia.


3. Lisää ateria-ainekset, tomaattimurska ja vesi. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia.


4. Kuumenna riisien keitinvesi ja lisää joukkoon annosfondit. Keitä riisit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.


5. Tarjoile chili con carne keitetyn riisin kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista