Etusivu Reseptit Mausteinen kylmäsavulohilasange

Mausteinen kylmäsavulohilasange

4.52381
Average: 4.5 (21 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 kesäkurpitsa
5 tomaattia
70
pinaattia
1 punasipuli
800
lohta ohkaisina viipaleina
300
kylmäsavulohta
7.5 Creme Bonjour Cuisine Chili & Paprikaa
3
Flora Kulta Juoksevaa
5 vehnäjauhoja
5 maitoa
250
juustoraastetta
1 suolaa
ripaus mustapippuria
12
lasangelevyjä
Valmistusohje: 

1. Kuullota viipaloitu kesäkurpitsa, tomaatti, pilkottu punasipuli ja tuore pinaatti kevyesti pannulla Flora Kullassa.


2. Levitä kuullotetut kasvikset voidellun uunivuoan pohjalle (n.25x30cm). Levitä päälle kerros lasangelevyjä. Levitä seuraavaan kerroseen viipaloitu lohi ja kylmäsavulohiviipaleet. Levitä lohien päälle Cuisine ja uusi kerros lasangelevyjä.


3. Valmista valkokastike. Kuumenna Flora Kulta juokseva kattilassa ja lisää sekaan jauhot. Sekoita, mutta varo ruskistamasta jauhoja. Kun seos on tasainen lisää maito ja kiehauta kastiketta miedolla lämmöllä n. 10 min. Lisää noin puolet juustoraasteesta ja sekoita kunnes juusto on sulanut kastikkeeseen. Lisää suola ja pippuri.


4. Kaada valkokastike päällimmäiseksi ja ripottele loppu juustoraaste valkokastikkeen päälle. Gratinoi lasange 10 min 225 °C ja sitten 180 °C n. 35min. Jos lasangen pinta tummuu liikaa voit peittää sen foliolla.Ota lasange pois uunista ja anna sen vetäytyä folion alla ennen tarjoilua n.15min.


 


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista