Etusivu Reseptit Mausteinen porkkanakakku

Mausteinen porkkanakakku

4.3125
Average: 4.3 (16 votes)

Porkkanakakku jota maustaa sitrushedelmät, inkivääri ja karkea sinappi.

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
160
Flora & Voi
3
hienonnettuja saksanpähkinöitä
175
ruokokidesokeria
4
kananmunia
80
jauhettua mantelia
5
leivinjauhetta
100
vehnäjauhoja
2
porkkanoita raastettuna
2
Maille kokojyväsinappia
3
rusinoita
1
sitruunan raastettu kuori
1
limen raastettu kuori
1
appelsiinin raastettu kuori
1
kanelia
1.5
raastettua inkivääriä
10
korianterinsiementä raastettuna
1
kananmunan valkuainen
120
tomusokeria
1.5
sitruunamehua
1
appelsiinin raastettu kuori
Valmistusohje: 

Kakku:

Lämmitä uuni 190°C asteeseen.


Sekoita rasva ja hienonnetut saksanpähkinät kattilassa miedolla lämmöllä kunnes rasva hieman pehmenee.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita keskenään mantelijauhe, leivinjauhe, suola ja jauhot, lisää seos munavaahtoon varovasti nostellen. Lisää seokseen rasva, raastetut porkkanat, sinappi, rusinat, sitrushedelmien raastettu kuori, kaneli, inkivääri ja korianteri ja sekoita hyvin. Jaa seos 20 pieneen muffinivuokaan ja paista 15 minuuttia.


Poista kakut muffinivuuista ja anna jäähtyä


Kuorrute:

Sekoita keskenään kananmunanvalkuainen, tomusokeri, sitruunamehu ja appelsiinin kuori. Kuorruta porkkanakakut ja anna kuorrutteen jähmettyä kaksi tuntia.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista