Etusivu Reseptit Mausteinen talvikurpitsakeitto (K)

Mausteinen talvikurpitsakeitto (K)

3.666665
Average: 3.7 (3 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 pienehkö talvikurpitsa
½ dl oliiviöljyä
1.5
neilikkaa
1.5
kanelia
1.5
muskottipähkinäjauhetta
Liemi:
1
vettä
2 laakerinlehteä
n. 1,5 cm:n pala inkivääriä
2 tähtianista
1 kanelitanko
5 kokonaista maustepippuria
5 kokonaista mustapippuria
3
Maizena Vaalea Suurustetta
1
Flora Ruokaa
Tarjoiluun:
4
mascarponea
Valmistusohje: 

Aloita liemestä: lisää kiehuvaan veteen laakerinlehdet, kuorittu inkivääri, tähtianis, kanelitanko sekä pippurit. Anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia. VINKKI! Kiireinen kokkaaja valmistaa liemen lisäämällä Knorr Luomu kasvisliemikuution kiehuvaan veteen.


Kuori ja paloittele kurpitsa. Sekoita oliiviöljyyn mausteet ja sivele seos kurpitsapalojen päälle. Paahda 200° uunissa noin 8–10 minuuttia, kunnes palat ovat pehmeitä.


Siivilöi liemi. Lisää liemeen kurpitsat ja Flora Ruoka. Anna kiehua hetki. Soseuta keitto sauvasekoittimella.


Lisää 3 rkl Maizenaa koko ajan sekoittaen, kunnes keitto suurustuu. Tarjoile mascarponen kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista