Etusivu Reseptit Mausteiset porsaan ribsit

Mausteiset porsaan ribsit

3.744185
Average: 3.7 (43 votes)

Porsaan ribsit sopivat hyvin kesäisiin grillaushetkiin, mutta muista aloittaa niiden valmistus jo tarjoilua edeltävänä päivänä. Ribsejä haudutetaan ensin useampi tunti, jonka jälkeen ne marinoidaan sinappiseoksella. Grillaa porsaan ribsit kypsiksi seuraavana päivänä ja tarjoile raikkaan salaatin kera.

mausteiset porsaan ribsit
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
vettä
2 Knorr lihaliemikuutiota
1
mustapippuria
2 tuoretta chiliä
pieni pala inkivääriä
1
suolaa
1.2
HK:n porsaan ribsejä
1
öljyä
1
suolaa
1
Maille Dijon sinappia
Valmistusohje: 

Aloita porsaan ribsien valmistus kiehauttamalla vesi, lihaliemikuutiot, mustapippurit, chili, inkivääri sekä 1 rkl suolaa. Laita ribsit uunivuokaan ja kaada kiehuva haudutusliemi päälle. Peitä foliolla ja hauduta 150-asteisessa uunissa 3 tuntia. Sekoita kulhossa öljy, 1 tl suolaa ja sinappi. Sivele haudutettujen ribsien pintaan sinappiseos ja anna marinoitua yön yli. Grillaa ribsit grillissä välillä käännellen. Tarjoile porsaan ribsit raikkaan salaatin kera.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista