Etusivu Reseptit Meksikolainen jauhelihapiirakka

Meksikolainen jauhelihapiirakka

4.092595
Average: 4.1 (54 votes)

Meksikolainen jauhelihapiirakka on herkullinen ja täyttävä ruoka, jonka voi pakata mukaan vaikka keväiselle piknikille. Jauhelihapiirakka saa potkua jalapenosta. Lisäksi piirakkaan lisätään korianteria, juustokuminaa ja Créme Bonjour Aurinkokuivattu Tomaatti tuorejuustoa. Jauhelihapiirakka viimeistellään cheddarjuustoraasteella.

meksikolainen jauhelihapiirakka
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
125
Flora & Voi normaalisuolainen
3
vehnäjauhoja
0.5
vettä
1 paprika
1 punasipuli
1 jalapeno
2 valkosipulinkynttä
1
juustokuminaa
300
jauhelihaa
2
suolaa
2
korianteria
200
Crème Bonjour Aurinkokuivattu Tomaatti tuorejuustoa
0.5
maitoa
1 muna
2
cheddarraastetta
Valmistusohje: 

Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Leivitä taikina voidellun 24-senttisen piirakkavuoan pohjalle.


Leikkaa paprika, sipuli, jalapeno sekä valkosipuli hienoksi. Paista jauheliha kypsäksi ja lisää kasvikset sekä mausteet. Levitä pohjan päälle.


Sekoita kulhossa tuorejuusto, maito, muna ja puolet juustoraasteesta. Kaada täytteen päälle. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Kypsennä uunissa 200-asteessa 30 minuutin ajan.


Tarjoa meksikolainen jauhelihapiirakka lämpimänä tai pakkaa mukaan eväsrasioihin ja herkuttele vaikka piknikillä.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista