Etusivu Reseptit Meksikolaiset possunkyljykset (G)

Meksikolaiset possunkyljykset (G)

0
Ei äänestetty
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
säilöttyä jalapenoa
1
purjosipulia
2.5
ranskankermaa
0.5
Turun Linnan Sinappia
4
HK Viljapossunkyljyksiä
2
oliiviöljyä
0.5
suolaa
0.5
sitruunapippuria
4
banaania
1
Flora Culinessea
0.5
juoksevaa hunajaa
Valmistusohje: 

Hienonna kastiketta varten säilötyt jalapenot ja purjo. Sekoita aineet ranskankerman joukoon. Mausta sinapilla sekä teelusikallisella jalapenon säilöntälientä. Pidä kastike jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Nuiji possunkyljykset nyrkillä hiukan litteämmiksi. Sivele kyljykset öljyllä. Kuumenna parila tai paistinpannu ja paista kyljyksiä tasaisella lämmöllä 2-3 minuuttia molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla. Kuori banaanit, paloittele ne ja laita paistumaan kuumaan rasvaan paistinpannulle. Kypsyttele hiljalleen ja kääntele, kunnes banaanit pehmenevät ja pinta tulee läpikuultavaksi. Sivele pintaan vähän hunajaa ennen tarjoamista. Asettele kyljykset ja banaaninpalat lautasille. Lusikoi kastiketta kyljyksille ja koristele kokonaisilla chileillä sekä tomaattiviipaleilla.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista