Etusivu Reseptit Minijuustokakut (K)

Minijuustokakut (K)

4.153845
Average: 4.2 (26 votes)

Minijuustokakkujen pohjan mehevöittää kurpitsasose!

annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
6
Ingman Vanhanajan Vanilja Vaniljakermajäätelöä
1
Flora Kulta 80% margariinia
20
tummaa suklaata
60
kaurakeksejä
125
Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
75
keitettyä ja soseutettua kurpitsaa
50
ruokosokeria
1
vaniljasokeria
1 kananmuna
0.5
inkivääriä
0.25
muskottipähkinää
0.5
kinuskikastiketta
Valmistusohje: 

Näin valmistat minijuustokakut:


  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.

  2. Sulata rasva pienessä kattilassa, nosta rasva liedeltä.

  3. Lisää rasvan sekaan paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa on sulanut.

  4. Murskaa kaurakeksit ja sekoita suklaa-rasvaseoksen kanssa isossa kulhossa.

  5. Annostele seos kuuteen muffinivuokaan, paina seos vuokien pohjalle lusikalla.

  6. Paista pohjia uunissa 8 minuuttia, anna jäähtyä.

  7. Sekoita tuorejuusto, kurpitsasose, sokeri, vaniljasokeri, kananmuna ja mausteet keskenään.

  8. Jaa seos muffinivuokiin.

  9. Paista uunissa 20-25 minuuttia, kunnes seos on jähmettynyt.

  10. Anna juustokakkujen jäähtyä vähintään 3 tuntia tai yön yli jääkaapissa. Irrota juustokakut muffinivuuista.

  11. Tee jäätelöstä palloja ja aseta pallot juustokakkujen päälle.

  12. Tarjoile heti kinuskikastikkeen kera.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista