Etusivu Reseptit Minttusuklaatorttu

Minttusuklaatorttu

3.894735
Average: 3.9 (19 votes)

Minttusuklaatortussa on herkullinen täytekeksipohja!

Minttusuklaatorttu
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Pohja:
14
Domino-keksejä
50
Flora Kulta 80% margariinia
Täyte:
2.5
Flora Vispiä
200
Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
200
minttusuklaata
4
liivatelehteä
2
kevytmaitoa
Koristelu:
tuoretta minttua
Valmistusohje: 

Näin valmistat minttusuklaatortun:


  1. Hienonna keksit ja sulatettu rasva monitoimikoneessa.

  2. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (halkaisija n. 24 cm) pohjalle ja laita vuoan reunat pohjaan kiinni niin, että paperi jää väliin.

  3. Painele keksiseos vuoan pohjalle tiiviiksi kerrokseksi.

  4. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

  5. Vaahdota Flora Vispi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto.

  6. Sulata minttusuklaa (esim. After Eight) miedolla lämmöllä ja lisää maito.

  7. Purista liivatelehdistä kylmä vesi pois ja sulata ne suklaaseokseen.

  8. Lisää suklaaseos vaahtoon ohuena nauhana samalla sekoittaen.

  9. Laita kakku jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi tai mieluiten seuraavaan päivään.

  10. Irrota kakku veitseä apuna käyttäen vuoan reunoilta.

  11. Avaa irtopohjavuoka ja siirrä kakku tarjoilulautaselle.

  12. Koristele kakku halutessasi mintunlehdillä.

Idea! Voit myös koristella kakun siivilöimällä sen päälle kaakao- tai tomusokeriraitoja.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista