Etusivu Reseptit Moderni karjalanpaisti

Moderni karjalanpaisti

4.076925
Average: 4.1 (52 votes)

Karjanlanpaisti on todellinen perinneruoka. Tässä kuitenkin Ideakeittiön ajatus uudistetusta, modernista karjalanpaistista!

Moderni karjalanpaisti, suolakurkkua
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
paloiteltua karjalanpaistilihaa
12
pientä hopeasipulia
2
porkkanaa
15
katajanmarjaa
3
rosmariinia
1
mustapippuria
1
maustepippuria
2
Knorr fond ”du Chef” liha-annosfondia
1
Maille Dijon sinappia
2
Hellmann`s Real majoneesia
Valmistusohje: 
  1. Kuori sipulit sekä porkkanat ja aseta ne pataan kokonaisina. Levitä lihapalat päälle.

  2. Kiehauta kattilassa 1 litra vettä, mausteet sekä fondi. Kaada pataan lihojen päälle.

  3. Kypsennä 225 asteisessa uunissa puoli tuntia ja peitä pata kannella.

  4. Laske lämpöä 150-asteeseen ja anna hautua 2 tuntia.

  5. Valmista sinapista ja majoneesista kastike karjalanpaistille. Sekoita sinappi ja majoneesi keskenään.

  6. Annostele kauniisti lautaselle ennen tarjoilua.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista