Etusivu Reseptit Mokkapalat

Mokkapalat

4.233335
Average: 4.2 (30 votes)

Mokkapalat ovat makeiden tarjottavien kestosuosikkeja. Tässä reseptissä kuorrutus tehdään suussa sulavasta suklaasta!

Mokkapalat
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Taikina:
2
kananmunaa
1.5
sokeria
4
vehnäjauhoja
2
leivinjauhetta
2
vaniljasokeria
4
kaakaojauhetta
1.5
Flora Culinesse juoksevaa
1.5
appelsiinimehua
Kuorrutus:
1
Flora Vispiä
200
taloussuklaata
2
tomusokeria
Valmistusohje: 

Näin valmistat mokkapalat:


  1. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

  2. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakaojauhe keskenään.

  3. Lisää jauhoseosta, Flora Culinesse juoksevaa ja appelsiinimehua vuorotellen muna-sokerivaahtoon.

  4. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle.

  5. Paista 170 °C:n lämpötilassa 15-20 minuuttia.

  6. Valmista kuorrutus taikinalevyn jäähtyessä. Sekoita kuorrutuksen aineet kattilassa ja kuumenna.

  7. Jäähdytä hieman ja kaada kuorrutus pohjalevyn päälle.

  8. Leikkaa levy mokkapaloiksi, kun kuorrutus on jäähtynyt.

Idea! Halutessasi voit valmistaa kuorrutuksen myös valkosuklaasta. Hauskannäköisen tarjottavan saat valmistamalla puolet kuorrutuksesta tummasta ja puolet valkoisesta suklaasta. Tällöin voit laittaa mokkapalat tarjolle shakkiruutujen tapaan.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista