Etusivu Reseptit Mussaka

Mussaka

3.666665
Average: 3.7 (6 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
munakoisoa
1
kesäkurpitsaa
400
pakastettuja valkosipuliperunaviipaleita
1
Flora Culinessea
1
suolaa
1
rouhittua mustapippuria
kastike:
400
HK Naudan paistijauhelihaa
1
sipulia
4
valkosipulinkynttä
2.5
Crème Bonjour Cuisine Maustamatonta
2
vettä
0.5
suolaa
0.5
rouhittua mustapippuria
1
oreganoa
1
minttua
Valmistusohje: 

Leikkaa munakoiso ja kesäkurpitsa pitkittäin viipaleiksi. Voitele viipaleet Flora Culinesella ja paista pinnat kuumassa uunissa tai paistinpannussa. Mausta pippurilla ja suolalla. Anna perunaviipaleiden sulaa kohmeiseksi huoneenlämmössä. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista jauheliha, sipuli ja valkosipuli paistinpannussa murumaiseksi. Mausta, lisää Crème Bonjour Cuisine Maustamaton sekä vesi ja kiehauta. Kerrosta ainekset uunivuokaan, siten että päällä on jauhelihakastiketta. Paista uunissa 200°C noin 40 minuuttia. Nauti vihreän salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista