Etusivu Reseptit Mustikka-tuorejuustokakku (K)

Mustikka-tuorejuustokakku (K)

3.7
Average: 3.7 (10 votes)

Mustikka-tuorejuustokakun pohjasta löytyy näkkileipää!

Mustikka-tuorejuustokakku
annosta
24h+
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
6
näkkileipää
1
fariinisokeria
50
Flora Kulta 80% margariinia
Täyte:
5
liivatelehteä
0.3
marjalikööriä
2.5
Flora Vanillaa
200
Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
3
tomusokeria
3
vaniljasokeria
Pinnalle:
5
mustikoita
2
vettä
1
hyytelösokeria
Valmistusohje: 

Näin valmistat mustikka-tuorejuustokakun:


  1. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla.

  2. Sulata fariinisokeri ja margariini.

  3. Hienonna näkkileivät monitoimikoneessa, lisää sokeri-margariinisula joukkoon.

  4. Painele seos vuoan pohjalle.

  5. Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä.

  6. Valuta ja sulata liivatelehdet kuumaan likööri- tai mehutilkkaan.

  7. Vaahdota jääkaappikylmä vaniljakastike.

  8. Vaahdota toisessa kulhossa Crème Bonjour ja sokerit sileäksi.

  9. Lisää liivateliemi ja vaniljavaahto joukkoon ja sekoita.

  10. Kaada täyte vuokaan.

  11. Peitä vuoka kelmulla ja laita se jääkaappiin. Anna hyytyä 4 tunnista seuraavaan päivään.

  12. Levitä mustikat täytteen päälle.

  13. Kuumenna vesi ja hyytelösokeri kiehuvaksi, keitä 1-2 min.

  14. Jäähdytä hetki, poista pinnalle tullut kalvo ja lusikoi liemi mustikoiden päälle.

  15. Säilytä kakku jääkaapissa tarjoiluun asti.

  16. Irrota kakku terävällä veitsellä vuoan laidasta. Avaa salpa ja siirrä kakku tarjoiluvadille. Poista leivinpaperi.

  17. Koristele mustikka-tuorejuustokakku syötävillä kukilla.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista