Etusivu Reseptit Nyhtönauta & coleslaw burger

Nyhtönauta & coleslaw burger

4.20513
Average: 4.2 (39 votes)

Tämä herkullinen nyhtönautaleipä vie suurimmankin nälän mennessään!

Nyhtönautaburger ja coleslaw
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
naudan lapaa
2
sipulia
3
valkosipulinkynttä
1
Knorr Fond ”du Chef” tumma naudanliha-annosfondia
oreganoa
timjamia
2
vettä
4
hyvää sämpylää
150
Crème Bonjour Savuinen BBQ-tuorejuustoa
1
porkkana
0.5
varhaiskaalia
1
turkkilaista jogurttia
2
Hellmann’s Real majoneesia
1
valkoviinietikkaa
1
hunajaa
1
sitruunamehua
suolaa
pippuria
Valmistusohje: 

Ota naudan lapa ajoissa huoneenlämpöön. Mausta liha suolalla ja laita uunivuokaan. Kuori ja lohko sipulit ja laita vuokaan yrttien kanssa. Kiehauta vesi ja annosfondi, kaada lihan päälle. Peitä uunivuoka foliolla ja laita 150-asteiseen uuniin 4 tunniksi kypsymään. Anna jäähtyä liemessä. Revi jäähtynyt liha haarukalla pieniksi suikaleiksi. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Suikaloi kaali ohueksi. Sekoita kaikki kastike ainekset yhteen ja lisää porkkanaraaste sekä kaali. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Paahda halkaistut leivät pannulla rapeiksi, levitä tuorejuustoa molemmille puolille hyvä kerros. Nostele coleslaw-salaattia pohjan päälle, nostele nyhtönautaa coleslaw-salaatin päälle ja laita lopuksi kansi päälle.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista