Etusivu Reseptit Omena-kaurapaistos ja kanelivaahto

Omena-kaurapaistos ja kanelivaahto

4.15254
Average: 4.2 (59 votes)

Omena-kaurapaistos on kauden raaka-aineista valmistettu maukas jälkiruoka, joka valmistuu nopeasti uunissa. Tarjoile omena-kaurapaistos herkullisen kanelivaahdon kera. Pehmeä kanelivaahto valmistuu Crème Bonjour tuorejuustosta ja Flora Vanillasta.

omena-kaurapaistos
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
8 omenaa
1
kanelia
150
Becel Gold kasvirasvalevite
1.5
fariinisokeria
4
kaurahiutaleita
1
vehnäjauhoja
Kanelivaahto:
200
Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
1
Flora Vanilla vanhanajan vaniljakastiketta
1
tomusokeria
1
kanelia
Valmistusohje: 

Lohko kuoritut omenat laakeaan, voideltuun vuokaan. Ripottele pinnalle kanelia. Sulata rasva ja lisää joukkoon fariinisokeri, kaurahiutaleet sekä vehnäjauhot. Levitä seos omenalohkojen päälle. Kypsennä omena-kaurapaistosta 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia. Valmista sillä välin kanelivaahto. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile omena-kaurapaistos kanelivaahdon kera.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista