Etusivu Reseptit Omena-mantelipaistos

Omena-mantelipaistos

4.076925
Average: 4.1 (13 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
omenaa
0.5
sokeria
1
Flora Culinessea
Taikina:
0.8
Flora Culinessea
1
sokeria
2
vehnäjauhoja
50
mantelilastuja
1
vanilliinisokeria
1
kardemummaa
tarjoiluun:
2.5
Flora vanillaa
Valmistusohje: 

Kuutioi pestyt, mielellään hapahkot omenat ja sekoita sokerin kanssa. Laita omena-sokeriseos Flora Culinessella voideltuun uunivuokaan. Laita vuoka uuniin 200 °C:n lämpötilaan taikinan valmistamisen ajaksi. Sekoita kaikki taikinan ainekset kulhossa murumaiseksi seokseksi. Ripottele murotaikina vuokaan omenoiden päälle ja jatka kypsentämistä 20 minuuttia. Tarjoa vaahdotetun Flora Vanillan kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista