Etusivu Reseptit Omena-puolukka-vaniljakakku

Omena-puolukka-vaniljakakku

3.857145
Average: 3.9 (49 votes)

Omenakakku on maukas sadonkorjuun herkku. Puolukka tuo mukavaa kirpeyttä kakkuun ja Flora Vanilla pehmentää ja tasapainottaa maun. Koristele omenakakku tomusokerilla, mintulla sekä tuoreilla puolukoilla ja tarjoile lämpimänä.  

omena-puolukka-vaniljakakku
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
5 omenaa
2
vettä
3 kananmunaa
2
sokeria
3
Flora Vanillaa
150
Flora & Voi normaalisuolainen
5.5
vehnäjauhoja
4
leivinjauhetta
3
vaniljasokeria
2
puolukoita
korppujauhoja vuoan voiteluun
Valmistusohje: 

Valmista omenasose. Kuori omenat sekä poista siemenkota ja lohko pieniksi. Mittaa kattilaan vesi ja omenat. Kypsennä 10 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella.


Valmista taikina. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää Flora Vanilla, sulatettu rasva ja omenasose. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi ja lisää puolukat. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista omenakakku 175-asteisessa uunissa noin 60 minuutin ajan.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista