Etusivu Reseptit Paahdettu possunkylki

Paahdettu possunkylki

3.652175
Average: 3.7 (23 votes)

Paahdettu possunkylki on hieno ja edullinen raaka-aine. Pitkä kypsentäminen miedossa lämmössä on avain mehukkaaseen ja mureaan lopputulokseen.

possun kylki
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1.5
possunkylkeä
2
merisuolaa
2
mustapippuria
1
fariinisokeria
KASTIKE:
1
Hellmann’s Real majoneesia
1
Maille Dijon sinappia
1
pieneksi silputtua rakunaa
Valmistusohje: 

Ota liha huoneen lämpöön tuntia ennen valmistusta. Pyörittele mausteet kauttaaltaan lihan ympäri. Laita kylki foliolla vuorattuun uunivuokaan ja paahda aluksi 300 asteisessa uuniissa 5 minuutiksi. Laske lämpötila 175 asteeseen ja anna kyljen olla uunissa noin 45 minuutin ajan. Laske lämpötila 120 asteeseen ja anna olla kahden tunnin ajan.


Kastike:


Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja tarjoile paahdetun possunkyljen kera.


 



helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista