Etusivu Reseptit Paahdettua siikaa ja maltaise-kastiketta

Paahdettua siikaa ja maltaise-kastiketta

3.95082
Average: 4 (61 votes)

Paahdettu siika paistetaan nopeasti pannulla ja viereen valmistetaan täyteläinen maltaisekastike. Maltaisekastike kiehautetaan Knorr Hollandaisekastikkeesta ja veriappelsiinista. Nauti paahdettu siika paistettujen vihannesten tai raikkaan salaatin kera.

siika
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
600
siikafileetä nypittynä ja suomustettuna
1
suolaa
0.25
valkopippuria
4
Flora Kokin salaisuus
Kastike:
4
Knorr Hollandaisekastike
0.5
veriappelsiinin mehu ja kuori
0.5
tabascoa
Valmistusohje: 

Kuivaa siikafileiden pinnat talouspaperilla. Mausta siika suolalla ja valkopippurilla kauttaaltaan. Laita rasva kuumaan pannuun ja aseta kalat pannuun nahkapuoli alaspäin. Paahda kalaa nahkapuolelta noin kolme minuuttia. Käännä kala ja kypsennä noin 30 sekuntia. Nosta paahdettu siika pois pannulta ja tarjoile herkullisen maltaise-kastikkeen kera.


Kastikkeen valmistus:
Kaada Knorr Hollandaisekastike kattilaan ja lisää veriappelsiinin mehu sekä kuori. Kiehauta. Mausta tabascolla.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista