X
EtusivuReseptitPääsiäspasha

Pääsiäspasha

4.46154
Keskiarvo: 4.5 (13 arviota)

Pasha on pääsiäispöydän ehdoton herkku. Vähemmälläkin rasvalla saa pashasta maistuvan jälkiruoan.

annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
250
maitorahkaa
1 keltuainen
0.5
sokeria
1
kermaa
0.5
rusinoita pilkottuna
1
sulatettua voita
1
vaniljasokeria
2
sitruunamehua
2
appelsiinimarmeladia
2
mantelirouhetta
Valmistusohje: 

1. Vatkaa keltuainen ja sokeri kevyesti.

2. Vatkaa kerma. Sulata voi ja anna hieman jäähtyä.

3. Pilko rusinat. Puserra sitruunamehu.

4. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita tasaiseksi.

5. Laita suodatinpaperi kahvinsuodattimeen ja kostuta se vedellä. Muottina voit käyttää myös pashamuottia tai siivilää, jonka vuoraat kostutetulla sideharsolla.

6. Lusikoi rahkaseon muottiin ja tasoita pinta. Peitä pinta kelmulla ja laita lautanen painoksi. Nosta muotti jääkaappiin astiaan valumaan yöksi.

7. Kumoa pasha ja koristele hedelmillä.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista