Etusivu Reseptit Paella (G,L)

Paella (G,L)

4
Average: 4 (21 votes)

Paellassa maistuvat kanan lisäksi simpukat ja katkaravut!

Paella
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
Kariniemen Kananpojan rintafileetä
5
Flora Culinesse juoksevaa
1
sitruunapippuria
2
sipulia
2
valkosipulinkynttä
2.5
pitkäjyväistä riisiä
5
vettä
1
Knorr Kanaliemikuutiota
0.1
sahramia
200
pakasteherneitä
1
simpukoita
150
katkarapuja
Tarjoiluun:
1
sitruunaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat paellan:


  1. Ruskista paloitellut rintafileet Flora Culinessessa (2 rkl) paistinpannulla.

  2. Mausta sitruunapippurilla.

  3. Hauduta broilerinpalat kypsiksi ja siirrä pannu sivuun odottamaan.

  4. Kuumenna 3 rkl Flora Culinessea kattilassa tai wokissa ja kuullota siinä hienonnettu sipuli, valkosipuli ja riisi.

  5. Lisää vesi, liemikuutio ja sahrami.

  6. Hauduta kannen alla 15 minuuttia.

  7. Lisää broileripalat ja pakasteherneet.

  8. Hauduta vielä 5 minuuttia.

  9. Sekoita lopuksi joukkoon valutetut simpukat ja katkaravut.

  10. Kuumenna ja tarjoa sitruunalohkojen kanssa. Jos valmistat paellan wokissa, voit tarjota ruoan suoraan siitä.

Idea! Paellasta saat näyttävämmän käyttämällä sinisimpukoita ja kokonaisia katkarapuja.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista