Etusivu Reseptit Pähkinäkuorrutettua tofua brysselinkaalilla (K)

Pähkinäkuorrutettua tofua brysselinkaalilla (K)

2.666665
Average: 2.7 (3 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Tofu:
500
marinoitua tofua
1
vehnäjauhoa
1 kananmuna
200
pistaasipähkinöitä
100
chilipähkinöitä
1
suolaa
1
cayennepippuria
1
jauhettua inkivääriä
1
muskottipähkinäjauhetta
Paistamiseen:
Flora Kulta juoksevaa
Brysselinkaalit:
500
brysselinkaalia eli ruusukaalia
n. 1 l vettä
2
tummaa jouluolutta
suolaa
Tarjoiluun:
2 valkosipulinkynttä viipaleina
inkiväärilastuja
Valmistusohje: 

Tofu:


Kuivaa tofu talouspaperilla ja leikkaa noin 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.


Kuori pistaasipähkinät ja laita ne tehosekoittimeen chilipähkinöiden kanssa. Aja tasaiseksi rouheeksi. Sekoita pähkinärouheeseen mausteet.


Riko kananmuna kulhoon ja sekoita rakenne haarukalla tasaiseksi. Lisää vehnäjauhot toiseen kulhoon ja pähkinä-mausteseos kolmanteen. Pyörittele tofuviipaleet ensin jauhoissa, kasta ne sitten kananmunaan ja lopuksi pähkinäseokseen.


Kuumenna Flora juokseva paistinpannulla ja paista paneroituja tofuviipaleita, kunnes ne saavat rapean pinnan ja kauniin värin. HUOM! Vahdi lämpötilaa, sillä pähkinät palavat helposti.


Brysselinkaalit:


Poista kaaleista kannat ja halutessasi ensimmäinen kerros lehtiä. Keitä kaaleja suolalla maustetussa vesi–olutliemessä noin 5 minuuttia. Rakenne saa jäädä napakaksi.


Kokoa annos:


Koristele kaalit inkivääri- ja valkosipulilastuilla. Asettele tarjolle pähkinäkuorrutetun tofun kanssa. Nauti.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista