Etusivu Reseptit Paholaisen lihapata

Paholaisen lihapata

4.454545
Average: 4.5 (11 votes)

Herkulliseen paholaisen lihapataan kuuluu myös papuja ja paprikaa. Ennen tarjoilua pataan lisättävä tuorejuusto tuo mukaan pehmeyttä ja täyteläisyyttä!

annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
Flora Culinesse juoksevaa
600
HK Naudan sisäpaistia
2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
400
tomaattimurskaa
1
papuja tomaattikastikkeessa
1
vettä
1
suolaa
1
cayennepippuria
1
korianteria
2
paprikaa
1 ps pakastepapuja
200
Crème Bonjour Valkosipuli tuorejuustoa
Valmistusohje: 

Näin valmistat paholaisen lihapadan:


  1. Kuumenna Flora juokseva padassa tai paksupohjaisessa kattilassa ja ruskista siinä paloiteltu liha. Lihaksi soveltuu mainiosti myös karjalanpaistiliha.

  2. Lisää sipulilohkot ja hienonnettu valkosipuli. Kuullota hetki.

  3. Lisää pataan tomaattimurska, papusäilyke, suola ja mausteet.

  4. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia ja lisää isoiksi paloiksi paloitellut paprikat. Jatka hauduttamista noin puoli tuntia eli kunnes liha on mureaa.

  5. Lisää joukkoon pakastepavut ja tuorejuusto. Kuumenna – älä keitä.

Tarjoa paholaisen pata vaalean leivän kanssa.


Idea! Jos tarjoat padan kanssa riisiä, annoksesta riittää hyvin 6 hengelle.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista