Etusivu Reseptit Paistettua siikaa, Hellmann’s Light majoneesia ja valkosipulia

Paistettua siikaa, Hellmann’s Light majoneesia ja valkosipulia

4.285715
Average: 4.3 (21 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
nahatonta siikafilettä
2
Hellmann’s Light majoneesia
1.25
tomaattimurskaa
1
kesäkurpitsa
1
valkosipulinkynsi
2
persiljaa
Valmistusohje: 

1. Esilämmitä uuni 180°C

2. Kaada tomaattia sose uunivuokaan ja asettele joukkoon ohueksi leikatut kesäkurpitsa viipaleet

3. Sekoita murskattu valkosipuli, majoneesi ja persilja.

4. Aseta kalafileet uunivuokaan ja levitä majoneesi tahna kalojen pintaan.

5. Paista uunissa noin 20-25 minuuttia.

6. Tarjoile esimerkiksi riisin ja vihannesten kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista