Etusivu Reseptit Palak Paneer (G,K)

Palak Paneer (G,K)

3.88889
Average: 3.9 (36 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2 sipulia
3
valkosipulin kynsiä
1 cm inkivääriä
1
Flora Kulta juoksevaa
1
juustokuminan siemeniä
1
jauettua juustokuminaa
1
chilijauhetta
1
garam masala
400
paseerattua tomaattia
2
Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondia
450
pakastepinaattia
4 keskikokoista perunaa
200
Crème Bonjour Maustamaton 15% tuorejuustoa
riisin keitinveteen:
2
Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondia
Valmistusohje: 

1. Kuori ja hienonna sipulit, valkosipuli ja inkivääri.


2. Kuumenna rasva kasarissa. Lisää kasariin juustokumina ja chili, sekoita ja anna mausteiden hetki kiehua rasvassa. Lisää sipulit ja inkivääri. Laske lämpöä ja kuullota niitä n.2 minuuttia niin, että sipuli alkaa olemaan läpikuultavaa. Lisää paseerattu tomaatti, annosfondi ja pakastepinaatti, garam masala ja kuutioidut kuoritut perunat. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa nestettä.


3. Maista ja lisää tarvittaessa lisää suolaa. Anna kiehua vielä pari minuuttia ja nosta pois liedeltä. Nostele teelusikalla tuorejuustonokareita palak paneerin sekaan ja tarjoile välittömästi riisin ja naanleivän kanssa. Voit keittää riisin myös annosfodilla maustetussa vedessä, jolloin riisiin tulee enemmän makua.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista