Etusivu Reseptit Pappilan hernekeitto

Pappilan hernekeitto

3.545455
Average: 3.5 (22 votes)
Anonyymi

Perinteinen hernerokka, jonka voi tehdä kinkun lopuista, jauhelihasta tai savukyljestä. Helppo ruoka jota kannattaa tehdä iso satsi kerralla ja pakastaa.

Pappilan hernekeitto
annosta
24h+
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3
vettä
500
luomu herneitä
2 iso sipuli
400
lihaa: kinkun loput,savukylki,jauheliha
meiramia,suolaa
Valmistusohje: 

Laita herneet likoon jo edellisenä iltana. Paahda jauheliha ja kuutioi kinkku. Keitä herneet, sipuli ja mausteet ensin n.2 h ja lisää sitten kypsä liha ja jatka keittämistä vielä ainakin tunti. Tarkista maku ja tarjoa hyvän leivän kera. Jälkkäriksi perinteisesti pannaria.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista