Etusivu Reseptit Papupihvit ja currykastike (G,K)

Papupihvit ja currykastike (G,K)

0
Ei äänestetty
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1
Flora Kulta juoksevaa kuullottamiseen
100
palsternakkaa
340
mustapapuja valutettuina ja keitettyinä
2 kananmunaa
1
suolaa
1
pippuria
0.25
cayannepippuria
2
korppujauhoja
3
Flora Kulta juoksevaa paistamiseen
1
Knorr Currykastike kastikeaineksia
Valmistusohje: 

1. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuumenna rasva paistinpannnulla ja lisää sekaan sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita kaksi minuuttia ja ota pannu pois liedeltä. Kiehauta vesi kattilassa. Kuori ja raasta palsternakka raastimen hienommalla terällä. Laita raaste minuutiksi kiehuvaan veteen ja kaada siivilään. Jäähdytä raaste kylmällä vedellä ja kuivaa hyvin käsin puristelemalla. Voit myös painella raastetta pyyheliinan tai talouspapeirin välissä, että raasteesta irtoaa kaikki ylimääräinen vesi.


2. Valuta sekä huuhtele pavut hyvin siivilässä ja kaada ne kulhoon tai monitoimikoneeseen. Soseuta papuja niin, että niiden rakenne hajoaa. Lisää papujen joukkoon sipuli, raaste, kananmunat, korppujauho ja mausteet. Sekoita kaikki aineet huolellisesti keskenään.


3. Kuumenna paistinpannu ja lisää rasva. Muotoile massasta pihvejä ja paista niitä lieden keskilämmöllä molemmin puolin noin 3 minuuttia tai leivinpaperin päällä pellillä 180 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pihvit ovat kauniin värisiä.


4. Valmista currykastike pussin ohjeen mukaan.


5. Tarjoille kasvispihvit currykastikkeen ja esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista