Etusivu Reseptit Pariloitu avokado chilimajoneesilla ja salaatilla

Pariloitu avokado chilimajoneesilla ja salaatilla

3.560975
Average: 3.6 (41 votes)

Pariloitu avokado on raikas alkuruoka, jossa on kiinnostavaa aasialaista makuvivahdetta. Pariloitu avokado täytetään raikkaalla itusalaatilla ja herkullinen kokonaisuus viimeistellään Hellmann’s chilimajoneesilla. Katso videolta vinkit avokadon parilointiin!

pariloitu avokado
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
avokadoa
1 limen mehu
1
Flora Kokin salaisuus kasvi- ja voiöljyseos
1
suolaa
0.5
mustapippuria
Salaatti:
2
inkivääriä suikaloituna
1
punaista chiliä suikaloituna
1
banaanishalottisipuli tai keltasipuli
2
kaffirlimenlehteä suikaloituna
3
korianteria hienonnettuna
3
suolapähkinöitä murskattuna
100
mung ituja
3
limemehua
3
kalakastiketta
Viimeistelyyn:
0.5
Hellmann’s chilimajoneesi
Valmistusohje: 

Puolita avokadot ja poista kivi. Tee veitsellä viiltoja avokadon lihaan. Sekoita limemehu ja rasva. Penslaa avokadon leikattu pinta seoksella. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lämmitä parilapannu tai grilli kuumaksi. Paahda avokadoja noin viisi minuuttia leikatulta puolelta. Käännä noin kahdeksi minuutiksi. Penslaa pariloitu avokado uudestaan limemehu-rasvaseoksella.


Valmista itusalaatti. Suikaloi inkivääri, chili, sipuli ja limenlehdet. Hienonna korianteri. Murskaa pähkinät. Sekoita kaikki salaatin aineet keskenään ja lusikoi pariloidun avokadon päälle. Viimeistele pariloitu avokado chilimajoneesilla.


Katso videolta vinkit avokadon parilointiin ja kiven poistoon.



helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista