Etusivu Reseptit Passiohedelmä crumble (K)

Passiohedelmä crumble (K)

1
Average: 1 (2 votes)
annosta
Raaka-aineet: 
MääräRaaka-aine
Lämmitä uuni 180°C, murskaa keksit ja sekoita ne sulatetun Floran kanssa.
Levitä murska leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunissa 10 minuutin ajan, tai kunnes keksimurut ovat saaneet kullanruskean värin. Anna keksimurun jäähtyä kokonaan.
Annostele keksimurut jälkiruokakulhoihin. Tee jokaiseen kulhoon jäätelöpallo. Koverra passiohedelmistä hedelmäliha ja laita hedelmälihaa jokaisen jäätelöannoksen päälle. Koristele limen kuorella.
Valmistusohje: 

4 Palloa Carte DÓr Crema di Mascarpone jäätelöä


100 g Kaurakeksejä


50 g Flora Kulta margariinia sulatettuna


2 Passiohedelmää


Raastettua limen kuorta koristeluun


X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista