Etusivu Reseptit Pasta Roma (K,L)

Pasta Roma (K,L)

3.666665
Average: 3.7 (3 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
250
pastaa
1
sipulia
2
valkosipulinkynttä
20
mustia oliiveja
1
munakoisoa
400
tomaattimurskaa
4
Extra Vergine -oliiviöljyä
0.5
suolaa
0.5
mustapippuria
6
basilikan lehtiä
tarjoiluun:
50
parmesaanijuustoa
Valmistusohje: 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike: Hienonna sipuli ja valkosipuli. Viipaloi oliivit. Paloittele munakoiso n. 1 cm x 1 cm kokoisiksi kuutioiksi. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota siinä sipuli, valkosipuli ja munakoisopalat. Lisää tomaattimurska ja oliivit. Keitä kastiketta muutama minuutti. Mausta kastike suolalla, pippurilla ja hiennonnetulla basilikalla. Sekoita kasvishöystö vastakeitetyn pastan joukkoon ja tarjoa juustoraasteen kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista