X
EtusivuReseptitPekoni & Sipuli makaronilaatikko

Pekoni & Sipuli makaronilaatikko

3.833335
Keskiarvo: 3.8 (36 arviota)

Perinteinen makaronilaatikko saa täyteläisen maun, kun sekaan laittaa uutta Flora Ruoka Pekoni & Sipulia.

Maustekermalla maustettu makaronilaatikko
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
makaronia, keittämätöntä
400
naudan jauhelihaa
2
Flora Culinessea paistamiseen
1 Fond du Chef naudanliha-annosfondi
1 pieni keltasipuli
250
Flora Ruoka Pekoni & Sipuli
1
maitoa (halutessa)
3 munaa
Valmistusohje: 

Keitä makaronit lähes kypsiksi kattilassa runsaassa vedessä, johon on lisätty hieman suolaa. Kaada Flora Culinessea pannulle, kuullota pilkottu sipuli ja lisää jauheliha. Kun jauheliha on kypsää, lisää Fond du Chef -annosfondi. Sekoita jauheliha ja makaronit keskenään astiassa ja kaada seos voideltuun uunivuokaan.


Kaada Flora Ruoka Pekoni & Sipuli toiseen astiaan ja lisää kananmunat koko ajan sekoittaen. Kaada seos tasaisesti uunivuokaan makaronien ja jauhelihan päälle.


Paista makaronilaatikko uunissa 180 asteessa 45 min. Laita uunivuoka ensin alaritilälle n. 35 minuutin ajaksi ja nosta se viimeisen 10 minuutin ajaksi yläritilälle, jolloin makaronilaatikko ruskistuu kauniisti.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista