Etusivu Reseptit Perinteinen juustofondue

Perinteinen juustofondue

4.227275
Average: 4.2 (44 votes)
juustofondue
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
iso valkosipulinkynsi
1
Knorr Sveitsiläinen Juustokeitto -ainekset
1
valkoviiniä
250
gruyère-juustoa
250
emmental-juustoa
2
vettä
2
alkoholia (esim. Kirschwasseria)
muskottipähkinää
mustapippuria
Valmistusohje: 

Halkaise valkosipulin kynsi ja hiero sitä fonduepadan seinämiin. Kaada pataan vesi ja viini.  Kuumenna kiehuvaksi.


Lisää joukkoon juustokeittopussin sisältö, sekoita hyvin. Raasta juustot. Lisää raaste pataan pienissä erissä. Hämmennä seosta puulastalla ja anna juuston sulaa ennen seuraavan erän lisäämistä.


Sulata seos koko ajan hämmentäen. Anna kiehahtaa.


Tarkista maku ja mausta fondue tilkalla viinaa, muskottipähkinää ja mustapippuria. Pidä fondue lämpimänä vaikka parin tuikun avulla.


Kata pöytään leipää kuutioina ja muut lisäkkeet sopivina suupaloina. Leiväksi sopii parhaiten vuorokauden kuivahtanut vaalea leipä.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista