Etusivu Reseptit Perunatortilla (G)

Perunatortilla (G)

3.25
Average: 3.3 (4 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
peruna-sipulisekoitusta
2.5
Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoitusta
5
kananmunaa
0.5
tuoretta basilikaa ruukussa
0.5
suolaa
päälle:
0.5
tuoretta basilikaa ruukussa
100
ilmakuivattua kinkkua
Valmistusohje: 

Vuoraa uunivuoka (halkaisija noin 27 cm) leivinpaperilla. Kaada vuokaan peruna-sipulisekoitus. Notkista Crème Bonjour Cuisine ja sekoita joukkoon kananmunat. Mausta hienonnetulla basilikalla ja suolalla. Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia. Jäähdytä. Leikkaa tortilla paloiksi. Koristele palat cocktailtikun avulla ilmakuivatulla kinkulla ja basilikan lehdillä.


Voit kypsentää perunatortillan myös mikroaaltouunissa. Sulata ensin kasviksia leivinpaperilla vuoratussa vuoassa täydellä teholla (750 W) 2 minuuttia, lisää päälle munaseos ja kypsennä sen jälkeen (750 w) noin 15 minuuttia.


Idea! Korvaa osa peruna-sipulisekoituksesta juuressuikaleilla, niin saat värikkäämmän lopputuloksen.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista