Etusivu Reseptit Pienet mantelimarjapiirat (K)

Pienet mantelimarjapiirat (K)

3.666665
Average: 3.7 (6 votes)

Herkulliset mantelimarjapiiraat voi täyttää kauden marjoilla sekä haluamallaan jäätelöllä!

annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3
vehnäjauhoja
100
Flora kulta 80% margariinia
2
kylmää vettä
250
marsipaania
150
marsipaania
yhden sitruunan kuori raastettuna
6
Carte d´Or Crema di Mascarpone -jäätelöä
Valmistusohje: 

Näin valmistat mantelimarjapiiraat:


  1. Leikkaa nypi margariini ja jauhot.

  2. Lisää joukkoon vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.

  3. Vaivaa taikina jauhotetulla leivinalustalla ja kauli taikina ohuelti.

  4. Leikkaa taikinasta 6 ympyrää ja aseta ympyrät muffinivuokiin. Leikkaa ympyrät hieman vuokia suuremmiksi, taikina kutistuu paistettaessa.

  5. Anna piiraiden jäähtyä jääkaapissa 20 minuuttia.

  6. Lämmitä uuni 200 °C.

  7. Leikkaa jokaiseen muffinivuokaan hieman vuokaa suurempi pala leivinpaperia, aseta leivinpaperi taikinan päälle ja kaada leivinpaperin päälle riisiä painoksi.

  8. Paista piiraita 8-10 minuuttia, poista varoen leivinpaperi ja riisi ja paista piiraita vielä 5 minuuttia.

  9. Anna piiraiden jäähtyä.

  10. Täytä piiraat marsipaanilla, paina marsipaania varovasti lusikalla piiraan pohjalle.

  11. Tee jäätelöpallot ja aseta ne piiraisiin marsipaanin päälle.

  12. Koristele tuoreilla vadelmilla ja sitruunankuorilla.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista