Etusivu Reseptit Piimäkakku

Piimäkakku

3.333335
Average: 3.3 (6 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
piimää
1
soodaa
100
Becel margariinia 60
3
sokeria
2
kanelia
1
neilikkaa
1
pomeranssinkuorta
5
vehnäjauhoja
2
vehnäleseitä
1.5
rusinoita
kuorrutus:
0.8
tomusokeria
1
vesi
Valmistusohje: 

Sekoita piimän joukkoon sooda ja sulatettu rasva. Lisää sekoittaen sokeri, mausteet ja vehnäjauhot. Sekoita leseet rusinoiden joukkoon ja lisää taikinaan. Voitele kakkuvuoka (2 l ) rasvalla ja ripottele leseitä vuoan pintaan. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua tunti uunin alatasolla 175 °C lämpötilassa. Sekoita tomusokerin joukkoon vesi ja tee sokeriraidat kypsän jäähtyneen kakun pintaan.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista