Etusivu Reseptit Pinaattilasagne

Pinaattilasagne

3.5625
Average: 3.6 (16 votes)

Lasagnea voi piristää myös pinaatilla. Lisäksi pinnalle voi ripotella korppujauhoja tai leivänmurusia, jolloin pinnasta tulee herkullisen rapea!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
Knorr Lasagne ateria-aineksia
2
Flora Culinesse juoksevaa
500
HK jauhelihaa
3
maitoa
6
vettä
1
sipulia
1.5
maitoa
0.5
Knorr Lihaliemikuutiota
450
tuoretta pinaattia
100
juustoraastetta
0.1
korppujauhoja
Valmistusohje: 

Näin valmistat pinaattilasagnen:


  1. Ruskista jauheliha kasarissa 1rkl:ssa Flora Culinessea.

  2. Lisää jauhelihan joukkoon kastikeainekset, 3 dl maitoa ja vesi koko ajan sekoittaen.

  3. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.

  4. Kuullota hienonnettu sipuli lopussa Flora Culinessessa, lisää joukkoon pinaatti ja sekoita.

  5. Lisää puolikas liemikuutio ja 1,5 dl maitoa.

  6. Keitä noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.

  7. Asettele lasagnelevyt, pinaatti ja jauhelihakastike kerroksittain uunivuokaan siten, että alimmaisena on lihakastiketta ja päällimmäisenä pinaattia.

  8. Ripottele päälle lopuksi juustoraastetta ja korppujauhoja.

  9. Paista lasagnea 200 °C lämpötilassa noin 30-35 minuuttia.

  10. Anna lasagnen vetäytyä 5-10 minuuttia ennen tarjoilua, jotta sitä on helpompi leikata.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista