X
EtusivuReseptitPinaattilohi

Pinaattilohi

4.10345
Keskiarvo: 4.1 (29 arviota)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4 lohi medaljonkia
1 Knorr Fond "du Chef" Yrtti -annosfondi
½ sitruuna
1
perunaa
100
Flora Ruoka
200
tuoretta pinaattia
225
Créme Bonjour Valkosipuli - tuorejuustoa
Sitruuna koristeluun
Valmistusohje: 

1. Valmista lohelle marinadi: sekoita 1 Knorr Fond “du Chef” Yrtti -annosfondi, 4 rkl kuumaa vettä sekä 4 rkl juoksevaa margariinia. Anna lohen marinoitua 1-3 h. Paista kypsäksi juoksevassa margariinissa.

2. Keitä kuoritut perunat suolatussa vedessä ja soseuta muusiksi. Sekoita joukkoon Flora Ruoka.

3. Huuhdo pinaatti ja höyrytä se desilitrassa vettä koko ajan hämmentäen 7 minuutin ajan. (Pinaatti tummuu ja pehmenee, sekä menee kasaan höyrytyksen aikana.)

4. Sekoita Créme Bonjour Valkosipuli – tuorejuusto pinaatin joukkoon ja tarjoile. Leikkaa sitruuna kuudeksi lohkoksi, poista näkyvät siemenet ja tarjoa kalan kanssa.

Vinkki:

Täyteläisemmän annoksen halutessasi voit tarjota lohen hollandaisekastikkeen kanssa. Nopeamman ja kevyemmän aterian saat, kun korvaat perunan riisillä.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista