Etusivu Reseptit Pinaattipastavuoka

Pinaattipastavuoka

4.5
Average: 4.5 (2 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
250
broilerin fileesuikaleita
1
Flora Culinesse juoksevaa
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1
suolaa
ripaus pippuria
1
Knorr Spaghetteria Pinaatti valmisateria-aineksia
2.5 Flora Ruoka Kevyt & Paksu 4%
2
Flora Culinesse juoksevaa (voiteluun)
0.75
juustoraastetta
Valmistusohje: 

1. Ruskista broilerin fileesuikaleet kuumalla paistinpannulla rasvassa. Kun suikaleissa on kaunis väri, lisää sekaan hienonnettu sipuli ja valkosipulin kynsi. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista vielä kaksi minuuttia.


2. Valmista Spaghetteria ateria-ainekset pakkauksen ohjeen mukaan. Korvaa puolet vedestä Flora Ruoka Kevyt & Paksulla. Sekoita liha ja sipuli pastan sekaan.


3. Kaada kaikki ainekset pieneen voideltuun uunivuokaan ja ripottele juustoraaste päällimmäiseksi. Paista vuokaa uunin keskitasolla 225 asteessa n. 10 min. kunnes siinä on kauniin ruskea pinta.


4. Tarjoile pinaattipastavuoan kanssa esimerkiksi raikasta salaattia.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista