Etusivu Reseptit Pippuripihvi (G)

Pippuripihvi (G)

4.357145
Average: 4.4 (14 votes)

Perinteinen pippuripihvi sekä täyteläinen kastike valmistuvat samaan aikaan ja samalla pannulla!

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
naudan sisäfileepihviä
0.5
viherpippuria
0.3
mustapippuria
1
oliiviöljyä
100
Crème Bonjour Pippuriseos 15% tuorejuustoa
0.5
vettä
2
tomaattisosetta
Valmistusohje: 

Näin valmistat pippuripihvin:


  1. Nuiji pihvit kevyesti nyrkillä ja muotoile kauniin pyöreiksi.

  2. Painele pihvien molemmille puolille viher- ja mustapippurirouhetta.

  3. Ruskista pihvit nopeasti kummaltakin puolelta öljyssä paistinpannulla.

  4. Lisää paistinpannuun tuorejuusto, vesi ja tomaattisose.

  5. Voit myös lorauttaa joukkoon hieman väkevää alkoholia, esimerkiksi konjakkia.

  6. Anna kastikkeen kiehua niin kauan, kunnes se on tasaista. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan suolaa.

Tarjoa pihvit esimerkiksi keitetyn, tuoreen vihreän parsan kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista