Etusivu Reseptit Pippuripihvi II (G)

Pippuripihvi II (G)

4.75
Average: 4.8 (12 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
HK Naudan paistijauhelihaa
3
rouhittua mustapippuria
1
tomaattia
1
Flora Culinessea
2
Knorr kasvisfondia
100
Crème Bonjour Pippuriseos 15%
1
vettä
Lisäksi:
8
uuniperunaa (esim. Rosamunda)
2
Extra Vergine -oliiviöljyä
1
suolaa
2
persiljasilppua
Valmistusohje: 

Aloita valmistaminen lohkoperunoista. Kuumenna uuni 225 °C asteeseen. Lohko pestyt kuoriperunat ja levitä ne oliiviöljyttyyn uunivuokaan. Ripottele hiukan suolaa päälle ja paista uunissa noin 25 minuuttia. Taputtele jauheliha pihveiksi. Pyöräytä pihvit pippurirouheessa ja anna pihvien olla huoneenlämmössä 15 minuuttia ennen paistamista. Kuumenna sillä välin tilkka öljyä pannussa ja paista tomaattilohkot ja siirrä ne uunivuokaan perunoiden viereen. Kuumenna rasva paistinpannussa ja paista pihvit molemmilta puolilta. Valuta liemitiiviste pihvien päälle ja siirrä ne hetkeksi lautaselle odottamaan. Lisää Crème Bonjour ja vesi pannuun. Keitä, kunnes seos on sileää ja kastikemaista, lisää pihvit pannuun ja kuumenna pari minuuttia. Tarjoa perunoiden ja tomaattilohkojen kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista